Effectief Linkbuilding

Onze service helpt u met het bereiken van zeer goede zoekmachine resultaten en zorgt voor een natuurlijke stroom van bezoekers naar uw website tegen een betaalbare prijs.

Effectief Linkbuilding

Social media building

Wij plaatsen uw websitevermelding op tientallen populaire socialmedia websites, honderden websites, plaatsen artikelen op blogs, maken startpagina's, en veel meer.

Social media building

Heeft u enig idee wat linkbuilding doet met de vindbaarheid van uw website in Google?

Enkel een website in uw bezit hebben, is echter geen garantie op een hoog aantal bezoekers. En dat is uiteindelijk toch het doel van een op maat gemaakte website.  Geen bezoekers, betekent geen inkomsten of geen informatie die u met de rest van de wereld kunt delen. Het trekken van de nodige bezoekers steunt grotendeels op de ranking van uw website bij de verschillende zoekmachines die het Internet rijk is.

Internetsurfers hebben namelijk de neiging om de websites die hoger gerangschikt staan na een zoekopdracht ook onbewust als beter te beschouwen. In theorie is dit natuurlijk niet altijd het geval, maar wat zijn we met theorie als het er in de praktijk helemaal anders aan toe gaat. Mensen zijn in vele gevallen ook gewoon te lui om verschillende pagina’s van een zoekmachine te bekijken. Waarom zouden we nog verder kijken als ik op pagina 1 al verschillende resultaten aangeboden krijg? Dat is en blijft spijtig genoeg de algemene trend.

Om een hogere ranking te krijgen, is zoekmachineoptimalisatie of SEO van uitermate cruciaal belang. Binnen SEO is een goede linkbuilding natuurlijk onmisbaar. Voor we uitvoerig de voordelen van linkbuilding en een goede linkbuilding campagne bekijken, lijkt het ons interessant om de term linkbuilding even kort te definiëren. Zo hebt u een duidelijk beeld van wat linkbuilding nu precies is en wat u ervan kunt verwachten.

Linkbuilding kan kort en bondig worden omschreven als het proces waarbij aan het aantal links naar en van een website wordt gewerkt om zo de positie van een website in de zoekmachines drastisch te verbeteren. Belangrijk hierbij zijn niet alleen de links zelf, maar ook de tekst die in de links wordt gebruikt. In deze tekst kunnen immers zoekwoorden worden opgenomen die ook in de zoekmachines door potentiële klanten en bezoekers gebruikt worden. Tijd om de voorbeelden van een goede linkbuilding campagne in de schijnwerpers te plaatsen.

Het eerste voordeel van een goede linkbuilding campagne is het feit dat het de algemene zichtbaarheid van de website op het Internet zal verhogen. Deze zichtbaarheid resulteert in meer bezoekers en in meer inkomsten.

Een goede linkbuilding campagne geeft u een betere ranking en logischerwijze hogere inkomsten. Een goede linkbuilding campagne zorgt ook voor een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk Internet. Links vormen namelijk een navigatienetwerk tussen verschillende documenten en websites. Zo treft u bij specifieke websites vaak ook links aan naar gelijkaardige websites, documenten of partners van de website in kwestie. Voor mensen die bijvoorbeeld op zoek zijn bepaalde diensten binnen een specifiek domein biedt dit zeer interessante voordelen. Op deze manier is een goede linkbuilding campagne van een onschatbare waarde voor Internetgebruikers.

Linkbuilding biedt bovendien een belangrijk voordeel voor beheerders van een website. Het zorgt immers voor direct Internetverkeer naar een bepaalde website. Een van de meest voorkomende en populaire manieren om op een website te geraken, is door het aanklikken van een link op een website die vertrouwen uitstraalt of die u in het verleden al eerder heeft geraadpleegd. Vertrouwen en een goede reputatie van websites gaan hand in hand met een goede linkbuilding campagne.

Verschijnt uw link op een geloofwaardige, gevestigde en betrouwbare website dan zullen bezoekers ook automatisch uw website als geloofwaardig en betrouwbaar beschouwen. Zo zorgt linkbuilding voor een doelgericht bezoek aangezien de mensen die op uw link klikken precies weten wat ze willen en waar ze naar op zoek zijn.

Een goede linkbuilding campagne bestaat uit verschillende belangrijke elementen en factoren. Als website beheerder zou u zelf een dergelijke campagne kunnen starten en bijvoorbeeld teksten kunnen maken en plaatsen, commentaren in blogs kunnen plaatsen, links op netwerken plaatsen,.. maar belangrijk is om in het achterhoofd te houden dat dit een zeer tijdrovende en continue bezigheid is. Niet echt ideaal als iemand zich als websitebeheerder op het eigenlijke beheer van een website wil focussen.

Het creëren van een goede linkbuilding campagne kunt u daarom ook in handen geven van gespecialiseerde SEO bedrijven die precies weten waar te beginnen en hoe goede linkbuilding aan te pakken. SEO bedrijven bieden hun klanten ook dikwijls de keuze uit verschillende interessante linkbuilding pakketten die allemaal zo hun eigen voordelen hebben. Deze linkbuilding pakketten zijn bovendien uitvoerig gestest zodat ze zonder meer aan uw desgewenste vereisten en wensen voldoen. In uw zoektocht naar een goede linkbuilding campagne moet u deze stap als websitebeheerder zeker overwegen.

 Neem contact met ons op!

 

Het is erg belangrijk dat uw website goed vindbaar is in de zoekmachine Google aangezien ruim 86% van de internetgebruikers diensten en producten (dus ook uw website) zoekt via Google.

Aangezien er miljoenen websites op het internet zijn, is het tegenwoordig niet meer zo makkelijk om met uw website op de eerste pagina van de zoekresultaten in Google te komen. Toch is het wel de bedoeling dat uw website op zoektermen die het beste bij uw website passen op pagina 1 komt te staan. Aangezien de meeste bezoekers niet eens meer de moeite nemen om ook nog de resultaten op pagina 2, 3, 4 en verder zullen bekijken is het dus van essentieel belang dat bezoekers met zo min mogelijk muisklikken op uw website terecht komen. Zo zal de kans kleiner worden dat u bezoekers (potentiele klanten) misloopt.

Google plaatst de meest betrouwbaarste website op pagina 1 van de zoekresultaten. De zoekmachine bepaalt de populariteit van uw website aan de hand van verschillende factoren zoals:

- Is uw website zoekmachine vriendelijk opgebouwd?
- Is de laadsnelheid van uw website voldoende?
- komt uw website voor op veel andere websites (Linkbuilding)?

Punt 3 is tegenwoordig een van de belangrijkste factor om ervoor te zorgen dat uw website goed gevonden zal worden in Google. Hoe meer websites er een linkvermelding naar uw websites plaatsen, hoe betrouwbaarder Google uw website neemt, en hoe hoger uw website in de resultaten zal worden weergegeven.

Als u de linkbuilding voor uw website uit handen aan ons geeft dan weet u zeker dat uw website goed zal scoren in Google.

Lees meer informatie over linkbuilding op Wikipedia.


Heeft u vragen, opmerkingen, of interesse?

Neem direct contact op
084 8844357
 

twitterbutton.nl
 

Onderdeel van:
Zoekmachine marketing
Website Promoten
 

Naam *

Telefoonnummer *

E-mail *

Bericht *